Prijs opgave aanvragen

Bent u enthousiast geworden na het zien van het huis en de omgeving, dan kunt u de beschikbaarheid checken via de links hieronder. Door het boekingsformulier in te vullen kunt u aangeven welke periode (tijdens de maanden juli en augustus is de wisseldag alleen op zaterdag, dus voor deze periode graag als begin en einddatum een zaterdag selecteren) en voor hoeveel personen u wilt boeken. De verhuurperiode is minimaal 4 nachten (in juli en augustus alleen per week en van zaterdag tot zaterdag). Wij nemen hierna contact met u op om nadere details te bespreken. Hopelijk tot gauw!

Gratis Annulering tijdens COVID19

De GRATIS annulering, met teruggave van de aanbetaling aan de klant binnen 30 dagen, is alleen mogelijk tot de dag voor aankomst in de volgende gevallen: sluiting van grenzen en/of reisbeperkingen opgelegd door de autoriteiten en/of het land van herkomst van de klant valt op het moment van vertrek in de rode zone en/of Toscane valt op het moment van vertrek in de rode zone ( Wij gebruiken hiervoor de Reisapp van het Ministerie van Buitenlandse zaken NL) en/of een van de gasten test positief op Covid-19 – in dit geval zullen we om een ​​medische verklaring vragen.

De verhuurperiode is van begin april tot eind oktober. In het voor- en naseizoen zullen wij ook zelf aanwezig zijn in villa Podere Campo alle Serpi en dan verhuren we de 3 appartementen ook apart (april-juni en september-oktober). In het hoogseizoen verhuren we de villa alleen geheel (tot 16 personen).

Via de de links hieronder kunt u de beschikbaarheid controleren of de accomodatie details opvragen (incl. beschikbaarheid):

Beschikbaarheid:

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *

Vanaf prijzen:

 • Appartement 1: tarieven, van 170 per nacht
 • Appartement 2: tarieven, van 130 per nacht
 • Appartement 3: tarieven, van 110 per nacht
 • Gehele villa: tarieven, van 3,600 per 7 nachten

Accommodatie details:

 • Contact:

 • tel: +31653807461
 • Loc. Podere Campo alle Serpi
  via Vicinale dei Poggiali (richting Villa Aia Vecchia)
  57020 Bibbona, Province of Livorno, Italië
  7H87+4H

Contactformulier: