Benvenuti in casa nostra!

Wij zijn blij jullie te mogen verwelkomen in ons mooie en historische pand en voormalig klooster! Wij wensen jullie heel veel vakantieplezier toe en hopen dat jullie het huis en de omgeving met net zo veel respect behandelen als wij dit doen. Om al helemaal in de Toscaanse sferen te komen hebben wij dit welkomstpakket voor jullie.  Geniet ervan en buena vacanza!

Bij aankomst:

De bedden zijn voor u opgemaakt en op de bedden liggen uw handdoekpakketten klaar. In de keuken zijn 2 theedoeken, 2 keukenhanddoeken en 2 vaatdoekjes. Het is niet toegestaan het bedlinnen en overig beddengoed mee naar buiten te nemen. Ook het verplaatsen van bedden is niet toegestaan.

In de informatiemap vindt u veel nuttige informatie over het huis en de omgeving.

Bij vertrek:

De woning dient bezemschoon te zijn bij vertrek.

 Wat vragen wij verder van u? 
* vaat schoon in de kast achterlaten, vaatwasser leeg
* lampen uit en koelkast leeg en schoon, dit geld ook voor alle overige apparaten (oven, barbequerekken, etc.)
* huisvuil deponeren in de daarvoor aanwezige containers in de omgeving
* huis bezemschoon achterlaten

Graag horen we van u hoe u uw verblijf heeft ervaren. Nog nuttige tips of goede restaurants ontdekt? We horen het graag van u!

Tijdens het verblijf:

Meubilair voor binnen dient ook binnen in huis te blijven, gelieve stoelen etc. binnen te laten.

Zonnescherm of parasol (indien aanwezig) intrekken bij harde wind en regen.

Vaatwasmachine/ Vuilnisbak dient voor vertrek leeg te zijn, evenals de koelkast.

Lege flessen/afval; Containers voor uw huisvuil kunt u vinden op vele plekken langs de wegen. In Italië is gescheiden afval: graag glas, papier, plastic en blik, restafval in de juiste containers afvoeren.

Heeft u schade of breuk gemaakt, wees zo netjes en meldt het ons.

De grote BBQ buiten kan gebruikt worden. In de omgeving is hout te koop.

Het ophangen van slingers door middel van plakband, tape, dubbelzijdig plakband, spijkers, punaises enz. is niet toegestaan.

Indien de huisregels niet worden nageleefd, behouden wij ons het recht voor om eventuele kosten die hieruit voortvloeien, geheel of gedeeltelijk te verrekenen via de borgsom.

Maar bovenal wensen wij u een heel prettig verblijf in ons huis.

Wij danken u voor uw medewerking en begrip.

Mochten er tijdens uw verblijf mankementen of problemen zijn, laat het ons direct weten, zodat wij er gelijk iets aan kunnen doen/verhelpen.

Praktisch:

Het water uit de kraan komt uit eigen bron en is drinkbaar

Koffiefilters zijn aanwezig. Zij zijn moeilijk verkrijgbaar in Italië

Beddengoed en handdoeken voor thuis zijn aanwezig. Badlakens niet. Wel op verzoek te leveren.

Honden zijn toegestaan. €35 per week

Roken binnen is niet toegestaan

In Italië is gescheiden afval: papier, glas, plastic/blik en drankpakken, restafval. Deze kunnen jullie deponeren in de daarvoor bestemde bakken. Op de hoek kunnen jullie deze gescheiden afval kwijt. Ook op vele andere plaatsen staan deze afvalcontainers.

Zorg dat u etenswaren niet laat liggen, maar steeds goed afsluit en opbergt. U bent op het platteland en muizen zijn snel binnen!

De kamers aan de zonzijde van het huis hebben airconditioning. De airconditioners worden aangestuurd door 2 warmtepompen die tijdens zonuren in bedrijf zijn (met behulp van energie van zonnepanelen). Over het algemeen zijn ze ’s middags in bedrijf tot 18:00 uur. Langere bedrijfstijden zijn mogelijk tegen meerprijs (elektrische energie).