De hoofdingang van Campo met veranda en uitzicht op het zwembad

WELKOM! EEN DUURZAME VILLA MET HISTORIE

Welkom op de site van het Toscaanse vakantiehuis “Podere Campo alle Serpi”. Dit grote huis is oorspronkelijk gebouwd als klooster. Tijdens de renovatie zijn de architectonische kenmerken prachtig bewaard gebleven, waardoor u zich direct in het oude Italië waant. Het is rustig gelegen, maar toch vlakbij de stranden van de Middellandse Zee en de beroemde wijngaarden van Bolgheri.  Er is maar liefst plaats tot maximaal 16 volwassen personen. Ledikantjes en kinderstoelen zijn ook aanwezig. Alle ruimtes ademen de sfeer uit van het oude Italië. Er is een zwembad aanwezig, maar het strand is ook niet ver weg.

Begin 2022 zijn we gestart met de verduurzaming van het huis. Zonnepanelen en 2 grote warmtepompen om het huis van warm water en verwarming te voorzien.

Hoewel het hier heerlijk rustig is, is de stad Cecina vlakbij. Binnen 10 minuten ben je in de stad om inkopen te doen of op dinsdagmorgen heerlijk over de grote markt te struinen. Vergeet niet de omgeving te verkennen, want er zijn talloze bergdorpjes die zeker een bezoekje waard zijn: Bolgheri, Castagneto Carducci, Bibbona, Suvereto enz.. Meer hierover vind je op de speciale pagina. Voor de actievelingen is er in Cecina ook nog een waterpark en nabij Cecina Nord een klimbos. Ook gewoon wandelen en klimmen kan in de nabije omgeving. Kortom: waar wacht je nog op?